Stalins skrekkfabrikk

Bli med Johnny Haglund inn i det gamle fengselet og sinnssykehuset i Sibir. Se bilder og film, eller last ned artikkelen her.

Les mer

De spedalske slavene

For oss nordmenn er Seychellene synonymt med paradis. For de spedalske slavene som ble tvunget hit for snart 200 år siden, var dette helvete på jord. I jungelen fant Johnny Haglund de spedalskes gamle boliger. Se video fra øya her.

Les mer

Millionby uten mennesker

I ukas Vi Menn har Johnny Haglund besøkt den enorme byen Kangbashi, som har det meste en millionby skal og kan ha. Bortsett fra folk da.

Les mer

Sort magi i Indias mørke hjerte

Dypt nede i de indiske landsbyinnbyggernes sinn skjules en tro som inntil nylig var uløselig knyttet til en blodig historie med menneskeofring. Trolldom, heksekunster og dyrkning av Kali, hinduismens sorte gudinne, lever fortsatt i Mayong.

Les mer

Huleboerne i Himalaya

Over 3000 meter over havet i en avsides krok av Himalaya, søker huleboere ensomheten for å komme nærmere sin gud. Jeg møtte to av dem. Den ene satte ikke pris på besøk.

Les mer

Johnny i Borneo

Bli med inn i Borneos jungel med Johnny Haglund. Sjekk video, se bilder og last ned saken fra ukas Vi Menn.

Les mer

Bulgariawood

Gamle, forlatte monsterfabrikker fra kommunismens tid har tumleplass for filmbransjens actionhelter. Bli med Johnny Haglund til Bulgaria.

Les mer

Farlig fiske i Stillehavet

Johnny Haglund ble med på nattlig fiske utenfor kysten av Peru. Se film og ekstra bilder, eller last ned artikkelen fra ukas Vi Menn.

Les mer

Minerydder i Irak

Audun Garthe var yrkeskriminell i Norge, mye på grunn av eventyrlyst og jakt på spenning. Nå har han funnet utløp for sin spenningssøken ved å rydde miner i Irak. Bli med når Johnny møtte ham i Irak.

Les mer

Hundene i Mosul

I et krigsherjet og et utbombet Mosul er det bare bikkjene som er igjen i ruinene.

Les mer

Det mystiske Kalashfolket

I fjellene mellom Pakistan og Afghanistan holder de grønnøyde kalashene hjemme. Johnny Haglund besøkte den lille folkegruppen der kvinnene bestemmer, som Taliban forsøker å utslette. Last ned artikkel og se video her.

Les mer

Jordskjelvslummen i Nepal

Den norske givergleden var stor etter jordskjelvet i Nepal i 2015. Men hvor ble pengene av? Se video og bilder fra jordskjelvslummen.

Les mer

Verdens verste kjøreturer

Johnny Haglund har reist i over 80 land. Her deler han sine verste kjøreturer - Se video!

Les mer

Bli med til India

I år er det 70 år siden India fikk sin uavhengighet. Johnny Haglund tar deg med til det unike landet.

Les mer

Ørn som jaktkamerat

Tingil har jaktet med ørn siden 1957. Johnny Haglund besøkte han i Mongolia, og du kan se bilder og film her.

Les mer

Bli med til Saddams palass

På toppen av fjellet Gara ligger restene av Saddam Husseins feriepalass. Johnny Haglund reiste dit.

Les mer

Med bil over Bajkal

Isen på Bajkalsjøen kan bli over en meter tjukk, men skruis, åpne råker og issvuller gjorde Johnny Haglunds tur strabasiøs.

Les mer

Skrekkens hus

Vi Menns Johnny Haglund ble spurt om å sjekke et skjult rom i en bolig på Røa, i Oslo. Hva han fant får det til å gå kaldt nedover ryggen vår. Bli med inn i det hemmelige rommet.

Les mer

Tidlig krøkes

Johnny Haglund ble med på barnerodeo hos navahoene i Shonto, Arizona. Se bilder og film.

Les mer

Jernbane på Sør-Amerikas tak

Johnny Haglund ble med da et 67 år gammelt jernbanespor skulle gjenåpnes i Andesfjellene. Se film og bilder, og les saken fra Vi Menn #48.

Les mer

Utahs røde ørken

Bli med Johnny Haglund inn i verdens lengste steinkorridor Buckskin Gulch, i den amerikanske Utah-ørkenen.

Les mer

Indiske bakgater

Verdens største demokrati huser utallige mil med trange, lange, kaotiske, mørke, lyse, eventyrlige og eksotiske bakgater. Disse har fascinert Johnny Haglund siden han første gang ble skremt ut av et smug i Delhi i 1988. Se bildene og filmen hans herfra.

Les mer

Argentinas øde hjørne

I de golde fjellområdene nordvest i Argentina finner Johnny Haglund en verden fylt av overtro og merkelige historier. Fra Vi Menn uke 36.

Les mer

Byen med forstoppelse - se film

Banjarmasin er en labyrint av kanaler og elver. Men byen har et alvorlig problem: Vannveiene er i ferd med å blokkeres av en godluktende plante. Den indirekte årsaken derimot, lukter ikke fullt så godt… Se film fra Haglunds reportasje i Vi Menn uke 32/2015 her

Les mer

Den magiske vulkanen

Johnny Haglund besøkte halvøya med vulkanen som har gitt liv til mange sagn og historier, deriblant Jules Vernes "Reisen til Jordens indre". Bli med til Snæfellsnes - halvøya der du finner inngang til jordens indre og en landingsplass for UFO-er.

Les mer

Mengeles ukjente skjulested

I det øde og isolerte området, La Casualidad i Argentina, fant Vi Menn det som sannsynligvis er det ukjente skjulestedet til en av verdens største krigsforbrytere. Dr. Josef Mengele, også kalt «Dødens engel». Les artikkelen fra Vi Menn nr 28 og se Johnny Haglunds film fra området her.

Les mer

Fototips, fascinerende film og flotte bilder!

Johnny Haglund har tatt tusenvis av bilder i over 80 land. I Vi Menn uke 21/2015 deler han sine erfaringer, krydret med gode tips til reiselystne fotointeresserte. Last ned artikkelen, få ekstra bilder og film her.

Les mer

Knust av ras - byen flyttet 500 meter

I 1995 ble Sudavik på Island rammet av snøras. 14 mennesker døde og tragedien førte til at den lille fiskelandsbyen i dag er fraflyttet. I stedet bygget man et nytt tettsted bare noen hundre meter unna. Les artikkelen og se film fra området her.

Les mer

Uren idyll

Alle i Oslo har et forhold til Akerselva. Den har en fascinerende historie. Spennende er elva fortsatt, med ukjente tunneler og en utrolig dryppsteinsgrotte. Men hvis du trodde den var en ren idyll, må du tro om igjen.

Denne artikkelen fra Johnny Haglund finner du i Vi Menn uke 40, filmen ser du her.

Les mer

Et hav fylt av skatter

Tre karer ble millionærer da de fant Rundeskatten i 1972. Jeg dykket ned i havet utenfor Runde, og oppdaget at her finnes det flere skatter...

Les mer

Stevnemøte med Djevelen

Skulle Djevelen finne på å ta ferien sin på jordens overflate, bør han ikke lete lengre – her vil han finne paradiset sitt…

Les mer